مخالفان اندیشه های میرحسین

سخنرانی داشتم در دانشگاه تهران در خصوص نقد اندیشه های اقتصادی میرحسین موسوی. سخنرانی خیلی متشنج شد و طرفدارهای ایشون اعتراض کردند. نمی فهمم چرا باید هنوز توی سخنرانی ها به جای استدلال داد بزنیم. فرشاد مومنی هم خیلی دفاع بدی از آقای موسوی می کرد و بجای اندیشه های اقتصادی از اخلاق ایشون می گفت!

سایتی راه انداخته ایم با نام مخالفان اندیشه های میرحسین با این نیت که تمام نقدها و مطالبی را که در مخالفت با اندیشه ها، اعمال و افکار میرحسین موسوی در فضای وب وجود دارد را جمع شود و احیانا اگر کسی خواست بتواند از این فضا برای نقد استفاده کند.

با توجه به اینکه تریبون های موجود هیچ کدام عملا به نقد از منظر صحیح از عقاید میرحسین نمی پردازند به نظر من وجود چنین تریبونی غنیمت است. هدف هم این است که اگر موسوی رئیس جمهور شد، حداقل در فضایی رییس جمهور شود که نتواند این حرف های بی معنی، چپ خود و این اندیشه های چپ خود را بروز بدهد و در عمل آورد.

با توجه به اینکه وعده دور و بری های میرحسین در مورد اظهار نظرهای صحیح اقتصادی تا 30 فروردین، و تبری جستن از سوسیالیسم اقتصادی و … عملی نشد و چنین چیزی از دهان میرحسین بیرون نیامد، من هم بزودی شروع می کنم و سخنرانی های ایشان را نقد کرده و نظرات اقتصاددانان در این مورد را خواهم آورد.

این نوشته در معرفی سایت ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

2 پاسخ برای مخالفان اندیشه های میرحسین

  1. محمد جواد شکری :گفت

    خیلی مرسی از معرفی سایت

  2. سلام.
    پویا نعمت‌اللهی هستم. روزنامه‌نگار حوزه‌ی اقتصاد
    در مورد این پست شما و آن سایتی که معرفی کرده‌اید، می‌خواستم بگویم که مطلبی در این باب تهیه کرده‌ام که نقدی بر اندیشه‌های اقتصادی میر‌حسین است.
    نمی‌دانم آن را برای انتشار باید کجا ارسال کنم.
    به خود شما بفرتم کافی است یا نه؟
    ممنون و منتظرم

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s