سرمقاله امروزم و پاسخی به کامنت گذاران پست پیش

سرمقاله امروزم در دنیای اقتصاد در خصوص نقش تیم توکلی در مجلس است. همان تیم معروف تثبیت قیمت ها که کشور را بیچاره کردند و وضعیت را به اینجا رساندند. باز هم می گویم احمدی نژاد از این افراد واقعا رئیس جمهور بهتر و سالم تری است.(حداقل استراتزی مشخص اقتصادی و سیاسی و همچنین ریشه های عمیق در نظام ندارد)

اما این عده استراتژی در جهت تخریب اقتصاد دارند. اقتصاددانانشان از اقتصاددانان احمدی نژاد خطرناک ترند، مشاوران سیاسی اشان از مشاوران احمدی نژاد باهوش تر و خطرناک ترند، پیوندهای نظامی اشان قوی تر است، و قدرت عملکردی اشان هم از احمدی نژاد بیشتر است. این خیلی خطرناک است. این بدان معناست که این عده هم فضا را بیشتر می بندند و هم همین سیاست های مزخرف احمدی نژاد یا بدتر از آن را دنبال می کنند. ( در پاسخ به کامنت های پست قبلی که خیلی هم فحش خوردیم! فقط می تونم بگم که قالیباف هم عضو همین دسته است. دوستان اگر قانع نشدند، به من ربطی ندارد، بروند بیشتر بدانند. دوستان نزدیک تر هم اگر قانع نیستند بیایند در چت تا بیشتر صحبت کنیم.)

نکته معترضه: میرحسین هم آمد! واقعا خنده دار است. بیانه اش را بخوانید حتما. ببینید درجه توهم تا به چه حدی می تواند بالا باشد.

این نوشته در محمدصادق الحسینی ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

6 پاسخ برای سرمقاله امروزم و پاسخی به کامنت گذاران پست پیش

  1. محمود :گفت

    سخنان یک استاد اقتصاد دانشگاه در مورد تورم در ایران که معاون اول رئیس جمهور هم هست

    ابتدا بايد مشخص كرد به چه چيز تورم مي‌گوييم و بايد آن را در بازار بررسي كرد.
    وقتي يك ايده به نام شاخص قيمت براي تعيين نرخ تورم مطرح مي‌شود، بايد با واقعيت‌ها بررسي شود، چرا كه افراد مختلف برداشت‌هاي متفاوتي خواهند داشت.
    70 درصد تورم ناشي از اقلام مسكن، خوراك، حمل و نقل، بهداشت، آموزش است، پس اگر روي اين‌ها دقت كنيم مي‌توانيم عوامل اصلي اثرگذار در تورم را مشخص كنيم.
    تورم به طور معمول در كشور ما بعد از جنگ در دوران برنامه يكم تا چهارم حدود ‌12 درصد بود و تا سال ‌1374 به 49،6 درصد رسيد و در اين دوره با نوسان مواجه بوده است، پس از بررسي‌ها مي‌توان فهميد كه 2 عامل مهم تأثيرگذار در تورم موضوع مسكن و خوراك است كه بيشترين سهم را دارد.
    در نتيجه اين 2 بحث، جوانان با مشكل كمبود مسكن مواجه مي‌شوند و بحث اضافه تقاضا را داريم.
    99،3 درصد سپرده‌هاي كشور زير ‌10 ميليون تومان است؛ يعني انباشتگي بالايي از ثروت در دست يك عده خاص است كه به معناي اين است كه مي‌توانند واحدهاي ساختماني را بخرند و منتظر باشند تا قيمت‌ها بالا بروند و آن‌ها را نفروشند و برايشان مشكلي به وجود نيايد. بنابراين در فضايي كه جمع زيادي متقاضي وجود دارد، اين طعمه شيريني است براي كساني كه ثروت انباشته دارند.
    بالا رفتن قيمت مسكن باعث بالا رفتن قيمت اقلامي چون سوخت، سيمان، آجر، حمل‌ونقل شد كه در ساخت و ساز مسكن نقش بالايي دارد. هم‌چنين در سياستي كه در مورد افغان‌ها اتخاذ شد با توجه به بحث موادمخدر و مشكلاتي كه از طرف قاچاقچيان افغان به وجود آمده بود، باعث گراني كارگر ساختماني شد.
    بحث‌هاي ساختارهاي مديريتي نظام بانكي و ساختارهاي مديريت بازار كالا نيز مطرح است كه اين ساختارها به هم تنيده‌اند كه ارث باقي‌مانده هستند و باعث شدند بحث مسكن به گونه‌اي شود كه شاهد افزايش قيمت باشيم و در نتيجه آن تورم بالا رفت.
    مسكن مهر را راه انداختيم و كارهايي در اين زمينه انجام شده است. همچنين از ديگر اقدمات جلوگيري از وام خريد بوده است و طرح وام ساخت مطرح شد، با توجه به اين كه وام ساخت تبديل به عرضه مسكن و وام خريد تبديل به تقاضاي مسكن مي‌شود.
    از ديگر اقدامات ايجاد پيش‌فروش نظام‌مند، كنترل بر روي نقدينگي سيستم بانكي و غيره بوده است.
    وقتي تورم را شناسايي كنيم و متوجه شويم موضوعات مسكن و خوراك از موضوعات مهم تاثيرگذار در ايجاد تورم هستند، با اولويت قرار دادن موضوع مسكن، در اقدامات توانستيم با كاهش ‌20 تا ‌30 درصدي قيمت مسكن در اين زمينه تاثيرگذار باشيم.
    http://www.rajanews.com/detail.asp?id=25608
    —————–
    صادق: هاهاهاها ایول

  2. saied :گفت

    salam ostad montazere nazarate shoma hastam be man ham sar bezanid !!!!!!!

  3. آیدا :گفت

    به وبلاگ زیر هم سری بزنین
    http://iran-khatami.persianblog.ir/

  4. سید امیر سیاح :گفت

    سلام
    من سید امیر سیاح، سردبیر سایت الف هستم.
    تصادفی نوشته شما را خواندم و از دیدن سوئ تفاهم شما متاسف شدم.
    درباره نکاتی که درباره طرح حذف ماده3 برنامه چهارم (موسوم به طرح تثبیت قیمتها) فرموده اید؛ آماده ام در یک رسانه معتبر پاسخ شما را بدهم و اگر قانع نشدید، مناظره کنیم تا خوانندگان و کارشناسان قضاوت کنند.
    مشروط بز اینکه ادب و استدلال -نه تهمت و ذهن خوانی- حاکم بر مناظره باشد.
    موفقف باشید. amirsayah@gmail.com or info@alef.ir
    —————————-
    صادق: سلام. این سوتفاهم من نبود، خیلی ها این تصور را راجع به الف دارند که البته در این مورد خاص حق با شما بود. ولی الف هنوز باید خیلی چیزها را مشخص کند.
    همچنین ما هم آمادگی مناظره را داریم مشروط بر اینکه ادب و استدلال و آزادی در شرایط مناظر حاکم باشد و ن ه تهمت و ذهن خوانی و ….

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s