ترجمه کتاب معروف Judgment in managerial decision making نوشته Max H Bazerman استاد دانشگاه هاروارد توسط علی سرزعیم انجام شده و اکنون در کتاب فروشی هاست.
خود علی سرزعیم درباره کتاب نوشته است : «کتاب در واقع روانشناسی تصمیم گیری است و نشان می دهد که همه ما در زندگی روزمره خصوصا تصمیم گیری های کاری، چه خطاهای متداول شناختی مرتکب می شویم با این امید که با شناخت آنها از تکرارشان پرهیز نماییم. مثالها و تست های ساده اما جالب معمولا همه افراد را تکان می دهد که چقدر در معرض خطا و اشتباه در تصمیم گیریها و قضاوت های شان قرار دارند. تنوع مثالها آن را به کتابی مفید برای زندگی روزمره تبدیل کرده است.»
من خودم کتاب را نخریده ام، چون لابد قرار است علی سرزعیم آن را به عنوان هدیه بدهد… ولی شما بخرید. من یک فصل این کتاب را قبلا خوانده ام، کتاب متد جالبی دارد و کلا کتاب با ارزشی است. ترجمه های علی سرزعیم هم که خوب هستند، پس دلایل کافی برای خرید این کتاب وجود دارد.
برای گرفتن اطلاعات بیشتر به این آدرس بروید.(+)
سلام آقای الحسینی می تونم ازتون خواهش کنم اسم مقاله های ایرانی که رابطه بین نفت و اقتصاد رو منفی ارزیابی کردنو بگید؟شما توی مقاله توزیع مستقیم درآمد نفت بهشون اشاره کردین ولی منبع ندادین ،من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. شرمنده که اینجا کامنت گذاشتم
ببخشید بالایی من بودم
کتاب خوبی بود! من خوندمش
Taxation is theft! – Murray N. Rothbard
______________________________
Become a tax resister:
من تمام انقلاب رو برای این کتاب گشتم می تونید راهنماییم کنید از کجا می تونم تهیه اش کنم.من و دوستام 40 تا ازاین کتاب می خواهیم.
مرسی