پراکنده های خارجه

1- رنکینگ رقابت پذیری کشورها(GCI) برای سال 2008-2009 را که جدیدا منتشر شده است، می توانید از اینجا دانلود کنید. آمریکا امسال هم جایگاه نخست را دارد. جالب اینکه ایران در میان 134 کشور بررسی شده قرار ندارد. همچنین رتبه برخی کشورهای آسیایی در این رنکینگ شاید برای برخی دوستان جالب باشد:سنگاپور(5)، کره(13)، مالزی(21)، اسرائیل(23)، قطر(26)، عربستان(27) و امارات(31). این رنکینگ به طور کلی نشان دهنده این است که هرچه کشوری رتبه بهتری داشته باشد، سطح رقابت پذیری در داخل اقتصاد این کشور بیشتر است.

2-آفریقا دارد کم کم قد می کشد. این مقاله خوب اکونومیست در این زمینه است. گویای واقعیت ها و آمارهای جالبی است. البته بزودی هم ترجه شده اش را برایتان می گذارم.

3-اینجا هم می توانید ببینید که فروش رستوران ها در آمریکا در این ده ماهه اخیر کلی افت کرده است. و جالب است که همزمان فروش بقالی و خواروبار فروشی ها روند صعودی داشته است! این نشان دهنده این است که احتمالا پس از بحران مالی ملت به جای رفتن به رستوران سعی می کنند بیشتر غذای خانگی بخورند. دلیلش هم که مشخص است! البته این هم شاید از اثرات مثبت بحران مالی باشد و باز هم شاید به حل معضل چاقی مفرط کمک کند!!

4-بخت مک کین هم بدجور سیاه و خاموش شده است. ظاهرا رای مک کین همبستگی بالایی با بحران مالی آمریکا پیدا کرده است و همزمان با آن در حال پایین آمدن است. اگر نگاهی به این نمودار بیندازید، متوجه می شوید که بقول نویسنده، وضعیت بازار مالی در یک ماهه اخیر بدجور به سرنوشت مک کین گره خورده است. از سوی دیگر این گزارش واشنگتن پست هم که البته با کمی شیطنت نوشته شده، نتیجه گیری کرده است که با وجود تمام نظرسنجی ها وضع مک کین بهتر از اوباماست، اگر نگاهی به اینجا بیندازید(اگر آماری که می دهد از ایالات مختلف درست باشد، که البته جای شک دارد) چندان بیراه هم نگفته است.

5-این هم طرح جلد پیشنهادی باحال برای مجله اکونومیست به مناسبت بحران های مالی!! …

6- بحث پیش بینی نوبل امسال هم دوباره بالا گرفته است. در نظرسنجی دانشگاه هاروارد، بارو (16%)، هانسن(12%)، سارجنت (6%)، فاما(6%) بیشترین آرا رو برای گرفتن نوبل کسب کردند.(+)

این نوشته در و غیره, کاتالاکسی ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

10 پاسخ برای پراکنده های خارجه

  1. vahid :گفت

    سلام ، شما که زحمت میکشین و مطالب جالب پیدا می کنین ، زحمت ترجمه اش رو هم بکشید و اونها رو با ترجمه بذارید

  2. داود :گفت

    سلام
    وقت کردی یه سری به ما بزن.

  3. علي :گفت

    نماهنگي زيبا به نام فلسفۀ آزادي (دربارۀ اصول جامعۀ باز):

    عكسي از حضرت ماركس، پيامبر از خود بيگانۀ بني اسرائيل(!) :

  4. مهدى :گفت

    آقا مى گم مگه ركود اقتصادى ماهيت ناپيوسته داره كه همه منتظرند ببينند اقتصاد به ركود ميره يا نه؟ حالا رشد يه ذره پايين تر يا بالاتر به هر حال اوضاع خوب نيست. نه؟

  5. دوست عزيز
    سايت شما را تازه شناختم. چه ابتکار جالبی! خوشحالم که جوان های کشور تنها به دنبال مارکسيسم نيستند. ادامه دهيد و جبهه آزادی خواهی را در اقتصاد همچون در سياست تقويت کنيد.
    جمشيد اسدی
    http://www.AssadiOnline.com

  6. علي :گفت

    نماهنگي زيبا به نام فلسفۀ آزادي (دربارۀ اصول جامعۀ باز):

    عكسي از حضرت ماركس، پيامبر از خود بيگانۀ بني اسرائيل(!) :

    انسان، اقتصاد و آزادي (از موراي راثبارد):
    http://mises.org/multimedia/block/Rothbard-03-01-1986.wmv
    —————–
    صادق: مرسی. عالی بود.

  7. Rasoul Namazi :گفت

    Salam,
    fekr konam bad nabashe in weblog Dr. Jamshid Assadi ro ham ke sakht modafeye eghtesad bazar azad hast ro ham moarefi konid.

    http://www.assadionline.com/

  8. weblogchi :گفت

    جمعی از دوستانتان شما را دعوت میکنند تا در پروژه ی رادیو وبلاگستان مشارکت کنید.بی شک حضور شما در جمع برنامه سازان رادیو وبلاگستان باعث بهروری بیشتر این مجموعه خواهد شد.
    با تشکر رادیو وبلاگستان
    http://radioweblogestan.wordpress.com

  9. علی :گفت

    خصوصی سازی در این بانک های ملت و صادرات و تجارت و رفاه و پست بانک و شرکت بیمه ایران و آسیا و دانا و شرکت برق و نفت و گاز کی و در چه تاریخی انجام میشود؟ و سهام این شرکتها در بورس ایران عرضه میشود?. لطفا شما پی گیری فرمائید و به اطلاع عموم برسانید

  10. علي :گفت

    † فرارسيدن 28 اكتبر 304مين سالروز درگذشت «جان لاك» فيلسوف بزرگ انگليسي و پدر ليبراليسم كلاسيك بر همۀ آزادگان جهان تسليت باد!

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s